Συχνές Ερωτήσεις

Αγορές

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Παραγγελίας

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα ak1914.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω του e-mail σας και θα σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας ή για την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο διαθέσιμο προϊόν.

Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το ak1914.gr. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ak1914.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δείτε τους όρους στη σελίδα μας Επιστροφές Προϊόντων

Οι πιο συχνοί λόγοι είναι:

1. Απόρριψη μηνύματος από την υπηρεσία email του παραλήπτη, λόγω φίλτρων spam (ανεπιθύμητων) ή ο χώρος αποθήκευσης του e-mail σας είναι γεμάτος.

2. Η διεύθυνση e-mail που καταχωρήθηκε στην παραγγελία σας είναι λάθος και το μήνυμα έχει σταλεί σε λάθος παραλήπτη ή ανύπαρκτη διεύθυνση.

Ασφάλεια και Επικοινωνία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ak1914.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Χρήσης

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 210 3216360 τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή μέσω e-mail στο sales@ak1914.gr ή μέσω chat από το ειδικό button που βρίσκεται στο κάτω μέρος δεξιά της σελίδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στείλτε μας σχετικό μήνυμα από την σελίδα της επικοινωνίας μας. Σύντομα θα λάβετε e-mail που θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι σίγουρα επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων έτσι ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες διαγραφής τους.

Αποστολές

Το ak1914.gr εγγυάται την παράδοση από 1-4 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα και εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Η πρώτη εργάσιμη θεωρείται η ημέρα αποστολής (δηλ. Η επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας).

Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής

Κύλιση στην κορυφή
Κλείσε
Κλείσε
Shop
0 Αγαπημένα
0 Καλάθι
Κλείσε

Το καλάθι μου

Shopping cart is empty!

Συνέχεια αγορών