Τρόποι Πληρωμής

Το Διαδικτυακό κατάστημα ak1914.gr  παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του και έχει υιοθετήσει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 1,24€ για την διεκπεραίωση της διαδικασίας.

Για παραγγελίες άνω των 50€ η πληρωμή με αντικαταβολή και αποστολή με Courier είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά (ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πληρώνετε κατά την παραλαβή σας.

2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος Alpha Bank e-Commerce, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αποδεκτές είναι οι κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express και Diners Club.

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες στο ak1914.gr είναι ασφαλείς γιατί χρησιμοποιεί τα ασφαλή ηλεκτρονικά συστήματα της Alpha Bank και δεν λαμβάνει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών.

3. Τραπεζική Κατάθεση

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. *(Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το κωδικό της παραγγελίας σας στις σημειώσεις).

Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους.

ALPHA BANK: GR5401402260226002002006952

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR2501720170005017053143511

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το ak1914.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (SecureSocketLayer) όπου ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Επίσης, βοηθάει στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Το ak1914.gr λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των στοιχείων και συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα στοιχεία της συναλλαγής τα οποία συλλέγει και επεξεργάζεται το ak1914.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της λήψης, εκτέλεσης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας ή/και πληρωμής.

Κύλιση στην κορυφή
Κλείσε
Κλείσε
Shop
0 Αγαπημένα
0 Καλάθι
Κλείσε

Το καλάθι μου

Shopping cart is empty!

Συνέχεια αγορών