Τρόποι Αποστολής

Το Διαδικτυακό κατάστημα ak1914.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του και έχει υιοθετήσει τους ακόλουθους τρόπους παραλαβής/αποστολής των προϊόντων του:

  • Στον φυσικό μας χώρο

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον φυσικό χώρο του καταστήματος μας, εφόσον πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, για να λάβετε την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Η διεύθυνση μας είναι: Αιόλου 64, Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3216360

  • Έντος Ελλάδος

Η εταιρία μας θα σας αποστείλει την παραγγελία σας, στον χώρο που εσείς θα μας δηλώσετε, μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης ορίζετε στην επόμενη εργάσιμη ημέρα από την στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας ή σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών ή νήσων. Σε κάθε περίπτωση, εάν κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα προηγηθεί επικοινωνία μαζί σας έτσι ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της πορείας της αποστολής της παραγγελίας σας.

Τα κόστη για αποστολή μέσω ταχυμεταφορέα ορίζονται ως εξής:

Έως 2 Κιλά: 3,10 € για την Αττική και για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος

Κόστος Αντικαταβολής: 1,24 €

Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,75€ για την Αττική και για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος και προς νησιωτικούς προορισμούς για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,24 €. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση πριν την αποστολή του δέματός σας σε περίπτωση που υπάρχει επιπλέον κόστος αποστολής λόγω επιπλέον βάρους του δέματος σας.

Για παραγγελίες άνω των 50€ το κόστος αποστολής με Courier και η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 5,58 € για αποστολές έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,24 €. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση πριν την αποστολή του δέματός σας για το επιπλέον κόστος αποστολής σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές όπου η Γενική Ταχυδρομική αδυνατεί να εξυπηρετήσει θα χρησιμοποιείται το δίκτυο Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ και το δέμα σας θα αποστέλλεται στο πλησιέστερο ταχυδρομείο και εσείς θα λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω ταχυδρόμου. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση πριν την αποστολή του δέματός σας.

Κύλιση στην κορυφή
Κλείσε
Κλείσε
Shop
0 Αγαπημένα
0 Καλάθι
Κλείσε

Το καλάθι μου

Shopping cart is empty!

Συνέχεια αγορών