Επιστροφές Προϊόντων

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από κάθε προϊόν που λαμβάνετε από εμάς.

Εντούτοις όμως, εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τότε μπορούμε να το δεχθούμε γρήγορα κάνοντας εύκολη τη διαδικασία αυτή.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός μίας προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.
Επιστροφές σαφώς γίνονται δεκτές με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο, μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο sales@ak1914.gr ή στο τηλέφωνο 210 3216360 (εργάσιμες ώρες).
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλώ ενημερώστε μας μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή της παραλαβής για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με την παραγγελία σας, πχ.αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη κτλ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με e- mail στο sales@ak1914.gr  ή στο τηλέφωνο 210-3216360.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι :

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
ΑΙΟΛΟΥ 64
ΑΘΗΝΑ
105 60

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται.

Εάν η επιστροφή είναι απαραίτητη, λόγω δικού μας λάθους, ευχαρίστως θα καλύψουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του σωστού προϊόντος.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@ak1914.gr για τις ερωτήσεις σας.

Κύλιση στην κορυφή
Κλείσε
Κλείσε
Shop
0 Αγαπημένα
0 Καλάθι
Κλείσε

Το καλάθι μου

Shopping cart is empty!

Συνέχεια αγορών